Bilpleie

Vasking

Et kjent problem med håndvask og spesielt vask ved bilvaskanlegg er mekanisk fremprovosering av riper. Dette skader lakkens struktur som også fører til at man mister glans og dybde i lakken. Hos oss er det annerledes. Vi har utviklet prosedyrer for eksklusiv vasking og pleie av bil slik at man ikke skader men beholder glansen. Vasking ser ut til å være en enkel prosess men for å gjøre den riktig og helt trygg for bilen, krever det riktig kompetanse, nøysomhet og gode preparater. Vask av bil ved bruk av dette systemet sikrer lang levetid for lakken.

Rengjøring

For å klargjøre lakken for videre prosess er man nødt til å fjerne mikroskopiske smusspartikler i lakkens porer. Disse kan være usynlig for det blotte øyet men nødvendig å fjerne for å oppnå en perfekt overflate. Vi bruker for eksempel Claybar sammen med en glider som plukker opp partiklene. Etter en sånn prosess blir lakken glatt og behagelig å ta på. Den siste fasen er skånsom tørking av kjøretøyet.

SETETREKK OG INTERIØR

Rengjøring av setetrekk med vanlige midler/såper tørker ut og fører til raskere aldring av alle elementer i interiøret. I vårt arbeid bruker vi naturlige preparater laget for formålet, som ved siden av rengjøring også vedlikeholder. Etter rengjøring av skinn legger vi alltid på forsegling. Takket være denne løsningen lukter skinnet godt, beholder sin mykhet, elastisitet og er mye mer motstandsdyktig mot slitasje, UV-stråler og søl av væske. Når det gjelder stoffinteriør utfører vi impregnering av stofftrekk, tepper og stoffmatter. Vi bruker et spesielt impregneringsmiddel som beskytter mot smuss og flekker. Interne plastdeler blir også nøye pleiet og oppfrisket.

Lakkbeskyttelse

Den siste fasen av lakkarbeidet er en av de største gledene. Etter nøye vask & rengjøring av lakken slik at den ser perfekt ut, er det på tide å beskytte den. For tilhengere av voks på biler har vi i vårt sortiment høykvalitets voks som har beskyttende egenskaper for lakk og lager en fin og dyp glans. Takket være den siste fasen får bilen din en fin og varig glans som permanent beskytter lakken. Hvis du ikke vet hvilket alternativ du skal velge, kan våre medarbeidere foreslå den beste løsningen for din lakk og måten du bruker bilen din på.

Felger

Felger er en av detaljene som fremhever designet i bilen, samtidig er de ett av bilens elementer som er mest utsatt for skader. For å kunne nyte det vakre utseende på hjulene foreslår vi en fullstendig detailing ved bruk av en trygg felgrens som ikke inneholder etsende syrer, for så å legge på en riktig beskyttelse. Dette kan hindre korrosjonsproblemer man ofte får på saltede norske veier.

Motor

Det er verdt å ta seg ikke bare av bilens interiør men også av dens hjerte. Rengjøring av motor sammen med gummi- og plastdeler forbedrer betydelig varigheten av disse.

Vindusruter

Vasking av vindusruter og speil ved bruk av en spesiell rensekrem, sammen med impregnering av vindusrutene med et belegg som gjør at vannet preller av og kjøring i dårlig vær blir en sann glede for dine øyne.

Lykter

Vask og forurensning ødelegger lykteglassene på bilen. De blir matte, får riper og mister glansen. Vi tilbyr oppfrisking og gjenoppretter dens opprinnelige glans slik at de passer til dypt skinnende lakk og sikrer god sikt.